Μας ελάτε σε επαφή με
Tracy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13928836321

WhatsApp : +8613928836321

Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd.

Οπτικοηλεκτρονική Co. Protostar Zhongshan, ΕΠΕ.

  • Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd.
  • Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd.
  • Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd.
  • Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες YONGXIN Αριθμός Υπαλλήλων 300~500
Ετήσιες πωλήσεις >15000000 Ιδρύθηκε Έτος 1999
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Η οπτικοηλεκτρονική Co. Protostar Zhongshan, ΕΠΕ είναι θυγατρική εταιρία της Co. Yongxin Electricals, ΕΠΕ, το οποίο ενσωματώνει την έρευνα & την ανάπτυξη, την κατασκευή, τις πωλήσεις και το σύστημα στους ηλεκτρικούς δολοφόνους ενθέτων, δεδομένου ότι οι εμπειρογνώμονες μιας εντόμων δολοφόνων βιομηχανίας, Zhongshan Protostar διοργανώνουν το εργαστήριο εγχύσεων, το εργαστήριο κραμάτων αργιλίου, CNC μετάλλων το εργαστήριο, το εργαστήριο ηλεκτρονικής, εργαστήριο πλέγματος μετάλλων και 15 γραμμές συνελεύσεων, η ετήσια παραγωγή είναι μέχρι 2,8 εκατομμύριο μονάδες. Το Zhongshan Protostar είναι η πρώτη επιχείρηση δολοφόνων εντόμων για να λάβει το πιστοποιητικό UL. Τα προϊόντα Protostar Zhongshan πιστοποιούνται με όλα τα είδη πιστοποιητικών, όπως το CE, GS, τα CB, ROHS, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, η ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, PSE, SASO, UL κ.λπ. Με υψηλό - η ποιότητα, προϊόντα Zhongshan Protostar είναι δημοφιλής και approbatory στις παγκόσμιες αγορές. Οι κύριες αγορές πωλήσεών της είναι Ευρώπη και η Μέση Ανατολή, όπως το UK, η Ιταλία, η Ισπανία, η Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ και άλλες χώρες. Το Zhongshan Protostar έχει 17 έτη επαγγελματικής πείρας και η αποδεδειγμένη τεχνική, στηρίζεται στην καινοτομία και την ανάπτυξη, υπό τον όρο ότι τα ικανοποιημένα προϊόντα ελέγχου παρασίτων στους πελάτες είναι η σταθερή αναζήτησή μας. Σήμερα, το προσωπικό Zhongshan Protostar ακολουθεί πάντα μια έννοια «εξασφαλίζοντας τρόφιμα ασφαλέστερα, που παρέχουν τον άνευ ραφής έλεγχο παρασίτων και η διαχείριση ασφάλειας», πάντα η καινοτομία και η ανάπτυξη, μεταχειρίζονται την τεχνολογία ως πυρήνα και ποιότητα δεδομένου ότι μια ζωή, χρησιμεύει πελάτη ως ένας Θεός, σας παρέχουμε ειλικρινά ο οικονομικώς αποδοτικός δολοφόνος ενθέτων (κουνούπια και μύγες, παγίδα ποντικιών, παράσιτα φρούτων και λαχανικών), η μηχανή δοκιμής ασφαλείας των τροφίμων και εξυπηρετεί της διαχείρισης του παρασίτου και της ασφαλείας των τροφίμων.Κίνα Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Με την ιστορία πολλών ετών, έχουμε τη μεγάλη έκταση των προϊόντων ελέγχου παρασίτων για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Έχουμε τα διαφορετικά είδη προϊόντων.

«鑫» συντίθεται από τρεις χαρακτήρες «金», οι ετικέττες χαρακτήρα «金 «ένα ήθος πολύτιμου στη ιστορία της ανθρωπότητας, σημαίνει επίσης τον πλούτο και την τιμή. Ο πρώτος χαρακτήρας " 金» αντιπροσωπεύει τους πελάτες (πελάτες, πελάτες, προμηθευτές και επιχειρήσεις) το δεύτερο «金 «αντιπροσωπεύει τα μέλη στην ομάδα και το τρίτο «金 αντιπροσωπεύει τους μετόχους και τους επενδυτές. Ο χαρακτήρας " 永 «σημαίνει για πάντα και συνεχίζεται. Έτσι η έννοια των λέξεων 永鑫» (YONGXIN) είναι εμείς συνεχίζει τον πλούτο και συνεχίζει προκειμένου να είναι το πρώτο εμπορικό σήμα του δολοφόνου εντόμων σε όλο τον κόσμο, Yongxin μεταχειρίζεται πάντα την ευθύνη που δημιουργούν έναν παράσιτο-ελεύθερο ζωτικό χώρο για τους καταναλωτές δεδομένου ότι καθήκον, και κρατούν το ύφος της εργασίας που γίνονται καλύτεροι από σήμερα. Αυτό είναι μια σταδιοδρομία που είναι πλήρης του πάθους υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να πραγματοποιήσει την υποδοχή αξίας σας για να μας ενώσει για να έρθει αληθινός το όνειρό σας, να επιτύχει την κοινή σταδιοδρομία μας!

 

Κίνα Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Έχουμε την ομάδα Ε&Α με περίπου 15 ανθρώπους και είμαστε κύριοι πολλών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Προωθούμε περίπου 10 προϊόντα ειδήσεων κάθε χρόνο.

Προωθούμε περίπου 10 προϊόντα ειδήσεων κάθε χρόνο. Δεδομένου ότι ένα Ι S Ο 9 0 0 1 σύστημα και Β S Γ ενέκρινα τον κατασκευαστή, τα προϊόντα μας πιστοποιούνται με όλα τα είδη πιστοποιητικού, όπως το Γ S, το Γ Ε, το Ρ ο Χ S, η προσιτότητα, το S Α Α, το Κ Γ, το U Λ, κ.λπ.

Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου του Yongxin είναι ανεξάρτητα υπεύθυνο για system2
ποιότητα και ποιότητα των προϊόντων. ο υπολοχαγός είναι κάτω από την άμεσες επίβλεψη και τη διαχείριση του γενικού διευθυντή.
Μια ομάδα της αύξησης συστημάτων εξετάζει κάθε διαδικασία από καιρού εις καιρόν, οργανώνει κανονικό ελέγχει στο εσωτερικό και τη διοικητική επιθεώρηση, και βελτιώνει συνεχώς το σύστημα λειτουργίας.
QC οι ομάδες είναι υπεύθυνες για την επιλογή προμηθευτών, την εισερχόμενη υλική επιθεώρηση καθώς επίσης και τη βασικούς δοκιμή βημάτων και τον έλεγχο. Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου έχει καθιερώσει ένα ενσωματωμένο ποιοτικό σύστημα ελέγχου μαζί με τα προηγμένα εργαστήρια του πειραματισμού και της εξέτασης

Κίνα Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Είμαστε ομάδα επαγγελματικών πωλήσεων με την ευθύνη, την ακεραιότητα, τον ενθουσιασμό και την υπομονή.

Να δημιουργήσει μαζί είναι η σημαντική αρχή που επιτρέπει τη σταθερή ανάπτυξη της επιχείρησης. Η επιχείρηση εμμένει στη δημιουργία των νέων προϊόντων και των νέων υπηρεσιών μαζί με τους χρήστες, τους πελάτες και τους υπαλλήλους.

Η διανομή είναι μια πηγή ευτυχίας. Η επιχείρηση δίνει υψηλή προσοχή στο μερίδιο με τους χρήστες, τους πελάτες και τους υπαλλήλους και μεγαλώνει με τους από κοινού.

Να φροντίσει μαζί είναι ο σημαντικός λόγος για τον οποίο η επιχείρηση υποστηρίζεται ευρέως και εμπιστεύεται. Η επιχείρηση κρατά πάντα την αρχή της προσοχής για τους χρήστες, τους πελάτες και τους υπαλλήλους.

 

Κίνα Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0