Μας ελάτε σε επαφή με
Tracy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13928836321

WhatsApp : +8613928836321

Γραμμή Παραγωγής

 

Διοργανώνουμε πολλά εργαστήρια όπως το εργαστήριο μετάλλων, το εργαστήριο εγχύσεων, το εργαστήριο ηλεκτρονικής, κ.λπ. Έχουμε τις περίπου εκατό ιδιωτικές σχεδιάσεις PC για τα προϊόντα μας. Έχουμε 15 γραμμές παραγωγής για να ικανοποιήσουμε τις έγκαιρες ανάγκες αποστολών. Η ετήσια παραγωγή μας είναι μέχρι 2,8 εκατομμύριο μονάδες. Τα προϊόντα πωλούνται σε πάνω από εκατό χώρες.

 

Έχουμε το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Εκτός από την επιθεώρηση των εισερχόμενων υλικών, έχουμε 1 επιθεώρηση ημι-προϊόντων 0 0% και την τελειωμένη παραγωγή σε απευθείας σύνδεση. Επιπλέον, κάνουμε επίσης την τυχαία δοκιμή μετά από την παραγωγή.

 

 

 

 

 

Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

OEM / ODM

OEM/ODM και ο δύο αποδεκτός, ένας αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού (cOem) παραδοσιακά ορίζεται ως μια επιχείρηση τα της οποίας αγαθά χρησιμοποιούνται ως συστατικά στα προϊόντα μιας άλλης επιχείρησης, η οποία πωλεί έπειτα το τελειωμένο στοιχείο στους χρήστες.

Ο ODM, ή η αρχική κατασκευή σχεδίου, επίσης επίσης αναφέρεται ως «ιδιωτικό μαρκάρισμα.» Αυτό είναι όπου ένας εισαγωγέας επιλέγει ένα ήδη-υπάρχον σχέδιο προϊόντων από έναν κατάλογο εργοστασίων, κάνει μερικές μικρές αλλαγές και το πωλεί με το εμπορικό σήμα τους.

Είμαστε επαγγελματικοί σε OEM/ODM στο δολοφόνο εντόμων, έχουμε πέρα από διάφορα hundres των πελατών coorparate από κοινού.

 

Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Η επιχείρηση έχει το τμήμα Ε&Α της με 4 ομάδες Ε&Α για τη δομή προϊόντων, τα συστατικά, την εμφάνιση προϊόντων και τις εφαρμογές παραγωγής. Η επιχείρηση είναι κύρια 95 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το σχέδιο εμφάνισης, το σχέδιο δομών και το εφευρετικό σχέδιο.

Έχουμε την ομάδα Ε&Α με περίπου 15 ανθρώπους και είμαστε κύριοι πολλών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Προωθούμε περίπου 10 προϊόντα ειδήσεων κάθε χρόνο. Δεδομένου ότι ένα Ι S Ο 9 0 0 1 σύστημα και Β S Γ ενέκρινα τον κατασκευαστή, τα προϊόντα μας πιστοποιούνται με όλα τα είδη πιστοποιητικού, όπως το Γ S, το Γ Ε, το Ρ ο Χ S, η προσιτότητα, το S Α Α, το Κ Γ, το U Λ, κ.λπ.

Zhongshan Protostar Optoelectronic Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0