Οι UV οδηγήσεις μηχανών 3W κουνουπιών ανεμιστήρων καλωδίων τύπων Γ απορροφούν στο δολοφόνο ROHS μυγών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΉΧΟΣ ΚΑΜΠΆΝΑΣ GUANG, ΚΊΝΑ
Μάρκα: OEM
Πιστοποίηση: GS CE CB ROHS REACH SAA PSE KC BSCI
Αριθμό μοντέλου: MS07
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Giftbox +Mastercarton
Χρόνος παράδοσης: 50-60 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 280 εκατομμύρια το χρόνο
Υλικό: ABS Φως: Οδηγήσεις
Usege: Εγχώρια στρατοπέδευση Φορτιστής: USB
Βάρος: >1KG Λέξη κλειδί: Ο ανεμιστήρας δολοφόνων κουνουπιών απορροφά στο zapper
Λειτουργία: δολοφονία Εντομο+lighting Εποχή: Όλη η εποχή
Υψηλό φως:

3w UV μηχανή κουνουπιών ανεμιστήρων

,

UV μηχανή κουνουπιών ανεμιστήρων ROHS

,

3w ανεμιστήρας δολοφόνων κουνουπιών

 

Ο ανεμιστήρας των UV ανεμιστήρων καλωδίων τύπων Γ κουνουπιών οδηγήσεων μηχανών απορροφά στο δολοφόνο μυγών

 

 

Μύγες

 

Φυσικά όταν ένα πρόσωπο βλέπει τις μύγες γύρω, για εκείνο το πρόσωπο θα αντιληφθεί την περιοχή όπως ανθυγιεινό. Οι μύγες είναι συσκευές αποστολής σημάτων των ασθενειών επειδή ταΐζουν με τα ανθρώπινα και ζωικά απόβλητα, τα σφάγια και τα απορρίματα. Εκτός από την ύπαρξη μια ενόχληση, μερικά είδη μυγών δαγκώνουν και θέτουν τους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Για παράδειγμα, η μύγα σπιτιών που συνδέεται συχνότερα με τις ανθρώπινες κατοικίες διαβιβάστε ένα ευρύ φάσμα των ασθενειών συμπεριλαμβανομένων των σαλμονελών και E.coli.

Μύγες ασθένειες λόγω των συνηθειών τους αναπαραγωγής και σίτισης. Τα βακτηρίδια από όπου η μύγα ταΐζει συνήθως επάνω θα έπαιρναν κολλημένα στα μέρη του στόματος και τους ληστές τους διαδίδοντας τελικά επάνω στις θέσεις που προσγειώνονται. Φανταστείτε εάν έχει εκθέσει τα τρόφιμα ότι είστε έτοιμος να φάτε.

Τον οι μύγες μπορούν να είναι μια ενόχληση κατά βούισμα γύρω από το σπίτι ιδιαίτερα εάν στους μεγάλους αριθμούς. Εντούτοις, μερικά είδη μύγας θέτουν επίσης έναν κίνδυνο για την υγεία.

Ιδίως, οι μύγες σπιτιών διαβιβάζουν ένα ευρύ φάσμα των ασθενειών συμπεριλαμβανομένων των σαλμονελών, της δυσεντερίας, της φυματίωσης, της χολέρας και των παρασιτικών σκουληκιών.

Σε αυτήν την χώρα, τα κουνούπια πρόκειται λιγότερο πιθανό να διαδώσουν την ασθένεια απ'ό, τι στους τροπικούς κύκλους, αλλά η ενόχληση που προκαλείται από τα δαγκώματα μπορεί ακόμα ιδιαίτερα για τα παιδιά.

 

 

UV εισαγωγή προϊόντων μηχανών κουνουπιών ανεμιστήρων

 

Αυτό είναι ελαφρύς καθαριστής εντόμων δολοφόνων κουνουπιών βάσεων των οδηγήσεων για το σπίτι σας με έναν μεγάλο ανεμιστήρα μέσα. Σε αυτήν την μηχανή το κουνούπι προσελκύει προς ένα φως και έρχεται κοντά στο δολοφόνο κουνουπιών, όταν ήρθαν εδώ κοντά εκεί είναι ανεμιστήρας μέσα στον οποίο απορροφά μέσα στο δολοφόνο κουνουπιών και δολοφόνος με να αγγίξουν τη σχάρα που έχει την ικανοποιητική δύναμη να σκοτώσει τα κουνούπια και καθαρώς ασφαλής για τα παιδιά σας. Εάν ο πελάτης ακολουθήσει την απλή οδηγία της χρήσης του, βεβαιώνουμε 100% του κουνουπιού στο δωμάτιό σας θα σκοτωθείτε και θα απομακρυθείτε συμπεριλαμβανομένου του δαγκείου & του κοτόπουλου Gunia δεν χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε χημικές ουσίες, σαν η χημική ουσία σκοτώνει τα κουνούπια μπορεί επίσης να βλάψει τα ανθρώπινα οντα επίσης.

Ο δολοφόνος εντόμων χρησιμοποιείται για να προσελκύσει τα ιπτάμενα έντομα από το μαύρο φως, όπως το flie, τα κουνούπια, και άλλα ιπτάμενα έντομα, και έπειτα ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας σχεδίων μπορεί απορροφώ-στα έντομα και στέγνωμα τους στο θάνατο.

Οι σειρές δολοφόνων εντόμων έχουν το λεπτό και σύγχρονο ύφος, το υψηλές eficiency και την ασφάλεια, με την μη-σκουριά, που ραγίζεται ή εξασθενίζουν την επιφάνεια.

Ο ειδικός σχεδιασμένος λαμπτήρας UVA (υπεριώδης ακτίνα) είναι αβλαβής απολύτως στα ανθρώπινα σώματα και τα κατοικίδια ζώα.

Το εξωτερικό πλέγμα προστατεύει τον άνθρωπο από να αγγίξει τον ανεμιστήρα.

 

 

UV ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μηχανών κουνουπιών ανεμιστήρων

 

Σύγχρονο σχέδιο, κατάλληλο για την εγχώρια χρήση

Φως οδηγήσεων για να προσελκύσει το κουνούπι, ενέργεια - αποταμίευση

Η διπλή θανάτωση, υψηλή τάση για να σκοτώσει το κουνούπι και να απορροφήσει στο κουνούπι για να τους ξεράνει πεθαίνει

USB στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος τύπων Γ comvenlent στη χρήση

 

 

UV αρχή μηχανών κουνουπιών ανεμιστήρων του προϊόντος

 

Αυτό το στοιχείο γίνεται ofABS το materialfashion και ανθεκτικός. Με το σύγχρονο σχέδιο, αυτός ο productcan είναι μια διακόσμηση. Εξοπλίζεται με έναν ανεμιστήρα σχεδίων, μπορεί να απορροφήσει τα έντομα στη μονάδα και να τα σκοτώσει με το στέγνωμα.
Αυτό το προϊόν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη δολοφονία των εντόμων, μοντέρνος και του χρηματοκιβωτίου που μπορούν παράσιτο-ελεύθερος ζωτικός χώρος createa για τους καταναλωτές, που αποφεύγουν τον κίνδυνο πυρετού δαγκείου και άλλα είδη ασθενειών

 

 

UV προδιαγραφή μηχανών κουνουπιών ανεμιστήρων

 

 
Πρότυπο MS07 UV λαμπτήρας T5 1X3WUV λαμπτήρας 3W οδηγήσεων
Λέξη κλειδί  Χρησιμοποιημένη ανεμιστήρας παγίδα ζωύφιου Χρώμα Λευκό και πορφύρα Κάλυψη 20sqm

 

 

UV προδιαγραφή μηχανών κουνουπιών ανεμιστήρων της προειδοποίησης

 

Ελέγξτε την τάση γεωμετρικών τόπων πριν από το workhg. Iniend μην αγγίξτε τα εσωτερικά υψηλά πλέγματα woltage κατά τη διάρκεια λόγω του κινδύνου ηλεκτροπληξίας. Ποτέ τεθειμένα objecis μετάλλων μέσα στα πλέγματα εργαζόμενος.
Η συσκευή είναι εσωτερική χρήση μόνο. Το apoliance δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση στις σιταποθήκες. σταύλοι και παρόμοια locafons. Το sppliance δεν πρόκειται να τοποθετηθεί στο σημείο αφετηρίας στις θέσεις όπου οι fammable ατμοί ή η εκρηκτική διατροφή είναι πιθανό να υπάρξουν. Το Harg ή τοποθετεί τη συσκευή σε μια θέση όπου τα παιδιά δεν μπορούν να φθάσουν. (>2.0m)
Μην αφαιρέστε ποτέ οποιοι δήποτε μέρος της συσκευής για να διενεργήσει οποιαδήποτε εσωτερική προσαρμογή αποφεύγοντας τη ηλεκτροπληξία. Εάν το σκοινί ανεφοδιασμού, ο λαμπτήρας, ο εκκινητής ή άλλο μέρος του apoliance είναι χαλασμένοι, ο κατασκευαστής, ο πράκτορας υπηρεσιών του ή simllarly τα πρόσωπα muet replaoe αυτό προκειμένου avold ένας κίνδυνος.
Αποσυνδέστε το appliarce πρίν καθαρίζει. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη βούρτσα για να καθαρίσετε το υψηλό πλέγμα μετάλλων vdtage και να ρίξετε μακριά τους οργανισμούς των irsects στο δίσκο colecion everyweek. Να είστε βέβαιος να κόψει την ηλεκτρική ενέργεια κατά τον καθαρισμό και το Πε ζευγαρώνοντας τη μηχανή. Αριθ. το υψηλός-vo-μέγιστο tage πλέγμα από τα fngers ή το μέταλλο καμία πλύση από το νερό κανένα στη βροχή.
Καμία χρήση στο infammable ή/και εκρηκτικό β cales και ίδια. Καμία κατάλληλη χρήση στα γκαράζ, σταύλοι και ίδια.
Η επισκευή πρέπει να πραγματοποιηθεί από το manufacurer ή electriclans.
Σιγουρευτείτε ότι η bcal ηλικία και η συχνότητα έντασής σας πρέπει να είναι κατάλληλες για το machhe. Εξασφαλίστε σύνδεση επιχωμάτωσης για να αποτρέψετε τη DA mage ή τον κίνδυνο. Υψηλό voltate! Μακριά fiom παιδιά!
Ο δολοφόνος εντόμων πρόκειται να κρατηθεί από την προσιτότητα των παιδιών Raled Voltane: 220-240V- εκτιμημένη συχνότητα: 50/60Hz

 

 

UV εικόνες μηχανών κουνουπιών ανεμιστήρων των λεπτομερειών προϊόντων

 

Οι UV οδηγήσεις μηχανών 3W κουνουπιών ανεμιστήρων καλωδίων τύπων Γ απορροφούν στο δολοφόνο ROHS μυγών 0

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
LISA

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615018462901

WhatsApp : +8613928836321