Το πλαστικό υπαίθριο ζωύφιο Zapper για τα πουλιά περιστεριών περιφράζει τις ακίδες

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: YONGXIN
Πιστοποίηση: RoHS
Αριθμό μοντέλου: BBN002
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Polybag + κύριο χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 45-60days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2.8 εκατομμύρια το χρόνο
Χρήση: δοκοί στεγών, μαρκίζες, κιγκλιδώματα, προεξοχές παραθύρων, φράκτες Υλικό: PP/νάυλον
Χρώμα: μαύρος Μήκος: 1m ανά σύνολο
Συσκευασία: Polybag Προέλευση: ΚΙΝΑ
Ανταλλακτικά: Βίδα Είδη στόχων: Γάτα, πουλιά, σκίουρος
Υψηλό φως:

Πλαστικό υπαίθριο ζωύφιο Zapper

,

υπαίθριο ζωύφιο Zapper μήκους 1m

,

Ακίδες φρακτών πουλιών

 

Οι πλαστικές υπαίθριες ακίδες πουλιών Zapper ζωύφιου για τα πουλιά περιστεριών περιφράζουν τις ακίδες

 

 

Ακίδες για να κρατήσει τα πουλιά μακριά

 

Οι ακίδες αυτών των φρακτών πουλιών είναι αποτελεσματικές στα πουλιά, τα περιστέρια, τους κόρακες και ακόμη και τους κλέφτες. Πρέπει να απορρίψουμε τα περιττώματα, θόρυβος, και αυτό είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος. Έναντι άλλου οδοντωτού - το καλώδιο, οι ακίδες χάλυβα ή τα shards γυαλιού, αυτό δεν θα προκαλέσουν τη μεγάλη ζημιά στα μικρούς ζώα ή στους ανθρώπους.

Το πλαστικό πολυπροπυλενίου είναι προαιρετικό, που μπορεί να αντισταθεί τις θερμοκρασίες 145°C και -25°C, και μπορεί να αντισταθεί τον αέρα, τη βροχή και τον ήλιο, τόσο τα πλαστικά καρφιά φρακτών έχουν τη μακροζωία.

 

 

Το πουλί καρφώνει την αποτελεσματική λύση για να αποβάλει το βιότοπο πουλιών

 

Τα πουλιά είναι μερικά από τα ομορφότερα πλάσματα στον πλανήτη, αλλά τα πουλιά μπορούν να προκαλέσουν το πρόβλημα όταν φεύγουν πίσω από τις φωλιές και τις μειώσεις με τις μεταδοτέα ασθένειες και ectoparasites. Η μείωση πουλιών μπορεί να διαβρώσει τα οικοδομικά υλικά. Οι φωλιές πουλιών μπορούν να φράξουν τους αγωγούς και τις υδρορροές.

Οι ακίδες πουλιών Dabeo είναι αποτελεσματική λύση για να ξεφορτωθούν εκείνα τα προβλήματα πουλιών επειδή μπορούν αποτελεσματικά να αποτρέψουν τα πουλιά από την προσγείωση και να τα αναγκάσουν για να πέσουν αλλού για να αποτρέψουν τα πουλιά από στις εκτεθειμένες προεξοχές, τις στρωματοειδείς φλέβες, τις ακτίνες χάλυβα, και άλλες κοινές θέσεις.

 

 

Γιατί χρειάζεστε τις ακίδες πουλιών;

 

Οι ακίδες πουλιών είναι μια ευπροσάρμοστη και αποτελεσματική λύση που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε μέρος των εγκαταστάσεών σας όπου τα πουλιά είναι πιθανό να εγκαταστήσουν. Τα σημεία είναι μια ανθρωπιστική μέθοδος για να αποτρέψουν τα πουλιά από στις εκτεθειμένες προεξοχές, τις στρωματοειδείς φλέβες, τις ακτίνες χάλυβα, και άλλες κοινές θέσεις με ήπια να ωθήσουν τα πουλιά από την ισορροπία και να τα αναγκάσουν για να προσγειώσουν αλλού.

Αποτελεσματικός οπουδήποτε τα εφαρμοσμένα φυσικά εμπόδια όπως τις ακίδες πουλιών αποβάλλουν τη δυνατότητα να σκαρφαλώσουν, τη φωλιά, ή τη φωλιά. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, ο έλεγχος για να μην εξασφαλίσουν περιοδικά κανένα φύλλο, τα απορρίμματα, ή άλλο βρωμίζουν clogs οι ακίδες.

 

 

Εγκαταστήστε οπουδήποτε

 

Εύκαμπτο και bendable baseplate για την αυξανόμενη τοποθετώντας μεταβλητότητα. Αυτές οι ακίδες μπορούν να τοποθετηθούν στις περισσότερες προβληματικές περιοχές όπως οι δοκοί στεγών, οι μαρκίζες, τα κιγκλιδώματα, οι προεξοχές παραθύρων, οι φράκτες, και πολύ περισσότεροι.

 

 

Εύκολες εγκατάσταση και συντήρηση

 

Υπάρχουν τρεις τοποθετώντας τρύπες βιδών στη βάση ακίδων πουλιών, η οποία μπορεί να καθοριστεί από τις βίδες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπαίθρια τα στεγανά κόλλα ή λουριά κατασκευή-βαθμού για να στερεώσετε τις απωθητικές ακίδες πουλιών. Οι ανοξείδωτες βάσεις μπορούν να κάμψουν 360 βαθμούς, έτσι τις ακίδες αποτρεπτικών παραγόντων πουλιών κατάλληλες καλά στις επίπεδες, κυρτές ή ανώμαλες επιφάνειες. Οι απωθητικές ακίδες πουλιών μπορούν να εγκατασταθούν κατά μήκος σχεδόν οποιωνδήποτε περιοχών όπως οι στέγες, καπνοδόχοι, προεξοχές, φράκτες, ακτίνες, δοκοί, μπαλκόνι, patio.

Μια συσκευασία περιέχει 3 λουρίδες, συνολικό 1meter. Κάθε λουρίδα μετρά» μήκος 13, είναι μια ιδιαίτερα οικονομικώς αποδοτική επιλογή προδιαγραφών.

 

 

Φωτογραφίες προϊόντων

 

Το πλαστικό υπαίθριο ζωύφιο Zapper για τα πουλιά περιστεριών περιφράζει τις ακίδες 0Το πλαστικό υπαίθριο ζωύφιο Zapper για τα πουλιά περιστεριών περιφράζει τις ακίδες 1

Στοιχεία επικοινωνίας
LUISA

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613609039858

WhatsApp : +8613928836321