Κουνουπιών ρακετών ηλεκτρικός εντόμων διπλός διακόπτης παγίδων δολοφόνων ελαφρύς

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: Yongxin/OEM
Πιστοποίηση: CE RoHS GS BSCI ISO REACH
Αριθμό μοντέλου: MT01
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Giftbox+ Mastercarton Θα μπορούσε να σχεδιαστεί ως απαιτήσεις των πελατών
Χρόνος παράδοσης: 50-60 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2800000 κομμάτια το χρόνο
Χρόνος χρησιμοποιούμενος: 10000~15000 ώρες Προϊόν: υψηλή κουνούπι-δολοφονία κατηγορίας
Εμπορικός αγοραστής: εσωτερική χρήση Τύπος παρασίτων: Διάφορος δολοφόνος εντόμων
Υλικό: ABS Οδηγήσεις: ναι 0.3W*10
σχέδιο: Διευρύνετε την περιοχή κάλυψης Προοπτική: Κομψός
Υψηλό φως:

Ηλεκτρικοί δολοφόνοι εντόμων ρακετών κουνουπιών

,

Διπλοί δολοφόνοι εντόμων διακοπτών ηλεκτρικοί

,

Ηλεκτρικοί δολοφόνοι εντόμων ABS

 

Κουνουπιών ρακετών ηλεκτρικός εντόμων διπλός διακόπτης παγίδων δολοφόνων ελαφρύς

 

Αυτό το στοιχείο αποτελείται από υλικό ισχυρό ABS και durable.lt είναι με το καινοτόμο σχέδιο, που στέκεται ως δολοφόνος εντόμων, και που κρατά δεδομένου ότι ένα κουνούπι racket.lt είναι USB επανακαταλογηστέο, κατάλληλος να χρησιμοποιήσει.


Αυτό το προϊόν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη δολοφονία των εντόμων, μοντέρνος και του χρηματοκιβωτίου που μπορεί να δημιουργήσει έναν ζωτικό χώρο pestfree για τους καταναλωτές, που αποφεύγουν τον κίνδυνο πυρετού δαγκείου και άλλα είδη ασθενειών.

 

MT01 χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

USB επανακαταλογηστέο, κατάλληλος να χρησιμοποιήσει.


Το καινοτόμο σχέδιο, συνδυάζει με τη λειτουργία ρακετών δολοφόνων εντόμων και κουνουπιών.


Το φως των οδηγήσεων εκπέμπει το μήκος κύματος 365-395nm για να προσελκύσει το κουνούπι, μπορεί να είναι αποτελεσματικότερο.


Διπλός διακόπτης.

 

Άλλες πληροφορίες για MT01:

 

 

Ο δολοφόνος εντόμων χρησιμοποιείται για να προσελκύσει τα ιπτάμενα έντομα από το μαύρο φως, όπως οι μύγες, σκώροι.


τα κουνούπια, και άλλα ιπτάμενα έντομα, και έπειτα ηλεκτρικά χρεωμένη, πλέγματα meta υψηλής τάσης electrocute τα έντομα.


Οι σειρές δολοφόνων εντόμων έχουν το σύγχρονο και ισχυρό ύφος, την υψηλή αποδοτικότητα και την ασφάλεια, με την μη-απόφραξη της φονικής μη-σκουριάς πλέγματος που ραγίζεται ή εξασθενίζουν την επιφάνεια.
Οι ειδικές σχεδιασμένες οδηγήσεις (υπεριώδεις ακτίνες) είναι αβλαβείς στα ανθρώπινα σώματα και το εξωτερικό πλέγμα κατοικίδιων ζώων προστατεύω τον άνθρωπο από να αγγίξει τα πλέγματα.


Αυτό το swatter αποτελείται από τρία στρώματα του μετάλλου καθαρά. Απολύτως ασφαλής για τους ανθρώπους να αγγίξουν το εξωτερικό πλέγμα με τα γυμνά δάχτυλα, αλλά μη ασφαλής να συμπιέσει τα δίχτυα. Το πιάσιμο η λαβή, πιέζει δύο διακόπτες για να αρχίσει συγχρόνως τη δύναμη στα δίχτυα και ο κόκκινος δείκτης θα ανάψει επάνω. Να είστε βέβαιος να συνεχίσει τα κουμπιά χτυπώντας τα κουνούπια.

 

Μόλις έλθουν τα κουνούπια σε επαφή με το swatter καθαρό. βεβαίως δεν θα είναι σε θέση σε escape.it μπορεί είτε να συρθεί εσωτερικό στον καθαρό είτε να στερεωθεί από τη στατική δύναμη εξωτερικό στον καθαρό αλλά όταν πλησιάζει οποιοδήποτε μέρος του σώματός του εσωτερικό τον καθαρό, το θα πάρει τελικά συγκλονισμένο και αμέσως
είναι επανακαταλογηστέο όταν τρέχει από τη δύναμη. παρακαλώ επαναφορτίστε εγκαίρως.


Καμία χημική ουσία δεν περιέλαβε σε το κανέναν καπνό. κανένας ψεκασμός smell.no. κανένας βρωμίστε. και ρύπανση ελεύθερη. Η σειρά δολοφόνων εντόμων είναι ιδανική για την εσωτερική και υπαίθρια χρήση, όπως τα σπίτια, τα εργοστάσια, τα καταστήματα τροφίμων, η αποθήκευση χασάπηδων, τα νοσοκομεία, κ.λπ.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:


Πρίν εργάζεται, σιγουρευτείτε την τοπική τάση και η συχνότητα πρέπει να είναι κατάλληλη για τη μηχανή


Υψηλή τάση! Μην σκοπεύτε να αγγίξετε τα εσωτερικά πλέγματα υψηλής τάσης από τα δάχτυλα ή το μέταλλο κατά τη διάρκεια της χρησιμοποίησης λόγω του κινδύνου ηλεκτροπληξίας.


Μην συμπιέστε τα δίχτυα swatter με τα δάχτυλα για να αποφύγετε τις ηλεκτροπληξίες. Το ποτέ τεθειμένο μέταλλο αντιτίθεται μέσα στα πλέγματα λειτουργώντας


Η συσκευή είναι εσωτερική χρήση μόνο. ο υπολοχαγός δεν είναι κατάλληλος για τη χρήση στους σταύλους bams και παρόμοιες θέσεις, είτε να χρησιμοποιηθεί στις θέσεις όπου οι εύφλεκτοι ατμοί ή η εκρηκτική σκόνη είναι πιθανό να υπάρξουν.


Κρεμάστε, τοποθετήστε ή ελεύθερος-στάση τη συσκευή σε μια θέση όπου τα παιδιά δεν μπορούν να φθάσουν. (appro.0.8M~1.5M)


Μην αφαιρέστε ποτέ οποιοδήποτε σταθερό μέρος της συσκευής για να διενεργήσετε οποιαδήποτε εσωτερική προσαρμογή αποφεύγοντας τη ηλεκτροπληξία. Εάν το σκοινί ανεφοδιασμού. ο λαμπτήρας, ο εκκινητής ή άλλο μέρος της συσκευής είναι χαλασμένοι, η επισκευή πρέπει να πραγματοποιηθεί από τον κατασκευαστή ή τους καταρτισμένους ηλεκτρολόγους. για να αποφύγει έναν κίνδυνο.


Εξασφαλίστε για να κόψετε την ηλεκτρική ενέργεια κατά την καθαρισμό και τον επισκευή της μηχανής.


Κατάλληλη βούρτσα χρήσης για να καθαρίσει το πλέγμα μετάλλων υψηλής τάσης και να ρίξει μακριά τους οργανισμούς των εντόμων στο δίσκο συλλογής κάθε εβδομάδα καμία πλύση από το νερό, καμία τοποθέτηση στη βροχή. Αυτό το προϊόν δεν είναι ένα παιχνίδι για τα παιδιά.

 

Αυτή η συσκευή δεν προορίζεται προς χρήση από τα πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) με τις μειωμένες φυσικές, αισθητήριες ή διανοητικές ικανότητες, ή την έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εκτός αν σε αυτά τα πρόσωπα έχει δοθεί η επίβλεψη ή η οδηγία σχετικά με τη χρήση της συσκευής από αρμόδιος για την ασφάλειά τους.

 

Κουνουπιών ρακετών ηλεκτρικός εντόμων διπλός διακόπτης παγίδων δολοφόνων ελαφρύς 0

Στοιχεία επικοινωνίας
ADDIE

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617688938796

WhatsApp : +8613928836321