Επανακαταλογηστέο φως Zapper ζωύφιου μηχανών κουνουπιών των οδηγήσεων υψηλής δύναμης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: Yongxin/OEM
Πιστοποίηση: CE RoHS GS BSCI ISO REACH
Αριθμό μοντέλου: V40
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: κιβώτιο ή συσκευασία χαρτοκιβωτίων 3ply Giftbox+5ply ως αίτημα του πελάτη
Χρόνος παράδοσης: 50-60 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2800000 κομμάτια το χρόνο
Εφαρμόσιμη περιοχή: <20 square="" meters=""> Χρόνος χρησιμοποιούμενος: 5000~8000 ώρες
Προϊόν: Επανακαταλογηστέος λαμπτήρας κουνούπι-δολοφονιών Πηγή ισχύος: Παροχή οικιακού ηλεκτρικού ρεύματος
Όνομα προϊόντων: Επανακαταλογηστέο Zapper Υλικό: Πλαστικό ABS
Εφαρμογή: Αντι-κουνούπι Χρήση μέσα: Εσωτερικό σπίτι Γραφείο φερμένος σε υπαίθριο
Υψηλό φως:

Μηχανή κουνουπιών των οδηγήσεων υψηλής δύναμης

,

Μηχανή κουνουπιών των επανακαταλογηστέων οδηγήσεων Zapper

,

Μηχανή κουνουπιών 360 οδηγήσεων βαθμού

 

Επανακαταλογηστέο φως Zapper ζωύφιου μηχανών κουνουπιών των υψηλής ισχύος αντιεκθαμβωτικών οδηγήσεων

 

Αυτό το προϊόν αποτελείται από υλικό ισχυρό ABS και ανθεκτικός η μοναδική εμφάνισή της φαίνεται πιό χαριτωμένη. Με το δακτυλιοειδές εξωτερικό σχέδιο φρουράς 360 βαθμού, βελτιώνει την επίδραση της προσέλκυσης των εντόμων.


Αυτό το στοιχείο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη δολοφονία των εντόμων, μοντέρνος και του χρηματοκιβωτίου που μπορούν να δημιουργήσουν έναν παράσιτο-ελεύθερο ζωτικό χώρο για τους καταναλωτές, που αποφεύγουν τον κίνδυνο πυρετού δαγκείου και άλλα είδη ασθενειών.

 

V40 ανταγωνιστικό πλεονέκτημα


USB επανακαταλογηστέο κάνει αυτό μπορεί να φερθεί σε υπαίθριο


Το σχέδιο κομψότητας μπορεί να είναι σχηματισμένη αψίδα διακόσμηση λαβή σπιτιών, καταλληλότερη να φέρει κρύβω-στο δίσκο συλλογής, να συλλέξει το σώμα παρασίτων


ABS και ΩΣ υλικούς τέλειους κατάλληλο και βλέμματα πολύ χαριτωμένους


Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε για 6-8 ώρες μετά από ανά δαπάνη 6-8 ώρες, είναι το μεγάλο απόθεμα


Μέγεθος προϊόντων: 17.7*17.7*31.8

 

Περισσότερες πληροφορίες για V40

 

Ο δολοφόνος εντόμων χρησιμοποιείται για να προσελκύσει τα ιπτάμενα έντομα από UVA το φως, όπως οι μύγες, τα κουνούπια σκώρων, και άλλα ιπτάμενα έντομα, και έπειτα ηλεκτρικά χρεωμένη, πλέγματα μετάλλων υψηλής τάσης electrocute τα έντομα

 

Οι σειρές δολοφόνων εντόμων έχουν το λεπτό και σύγχρονο ύφος, την υψηλή αποδοτικότητα και την ασφάλεια, με την μη-απόφραξη της φονικής μη-σκουριάς πλέγματος, που ραγίζεται ή εξασθενίζουν την επιφάνεια.

Ο ειδικός σχεδιασμένος ελαφρύς σωλήνας UVA (υπεριώδεις ακτίνες) είναι αβλαβής απολύτως στα ανθρώπινα σώματα και τα κατοικίδια ζώα.

 

Το εξωτερικό πλέγμα προστατεύει τον άνθρωπο από να αγγίξει τα πλέγματα.


Καμία χημική ουσία που περιλαμβάνεται σε το, κανένας καπνός, καμία μυρωδιά, κανένας ψεκασμός, κανένας δεν βρωμίζει, και ρύπανση ελεύθερη. Η σειρά δολοφόνων εντόμων είναι ιδανική για την εσωτερική χρήση, όπως τα σπίτια, εργοστάσια, τα τρόφιμα ψωνίζουν butcher αποθήκευση, νοσοκομεία, κ.λπ.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Ελέγξτε την τοπική τάση πρίν εργάζεται. Μην σκοπεύτε να αγγίξετε τα εσωτερικά πλέγματα υψηλής τάσης κατά τη διάρκεια της χρησιμοποίησης λόγω του κινδύνου ηλεκτροπληξίας. Το ποτέ τεθειμένο μέταλλο αντιτίθεται μέσα στα πλέγματα λειτουργώντας


Η συσκευή είναι εσωτερική χρήση μόνο. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για τη χρήση στους σταύλους σιταποθηκών και παρόμοιες θέσεις. Η συσκευή δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στις θέσεις όπου οι εύφλεκτοι ατμοί ή η εκρηκτική σκόνη είναι πιθανό να υπάρξουν. Κρεμάστε ή τοποθετήστε τη συσκευή σε μια θέση όπου τα παιδιά δεν μπορούν να φθάσουν (>2.0m)


Μην αφαιρέστε ποτέ οποιοδήποτε σταθερό μέρος της συσκευής για να κάνετε οποιοδήποτε εσωτερικό να ρυθμίσει τα άτομα που αποφεύγουν ηλεκτρικό shock.lf το σκοινί ανεφοδιασμού, ο λαμπτήρας, ο εκκινητής ή άλλο μέρος της συσκευής είναι χαλασμένος, ο κατασκευαστής, ο πράκτορας υπηρεσιών ή τα ομοίως καταρτισμένα πρόσωπά του πρέπει να το αντικαταστήσει προκειμένου να αποφευχθεί ένας κίνδυνος


Αποσυνδέστε τη συσκευή πρίν καθαρίζει. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη βούρτσα για να καθαρίσετε το πλέγμα μετάλλων υψηλής τάσης και να ρίξετε μακριά τους το οργανισμούς των εντόμων στο δίσκο συλλογής που κάθε εβδομάδα είναι σίγουρη να κόψει την ηλεκτρική ενέργεια κατά καθαρισμό και την επισκευή της μηχανής. Αριθ. σχετικά με το υψηλής τάσεως πλέγμα από τα δάχτυλα ή το μέταλλο. Κανένας ήταν hing από το νερό καμία τοποθέτηση στη βροχή.


Καμία χρήση στα εύφλεκτα ή/και εκρηκτικά σύνολα τοπικής προσαρμογής και ίδια. Καμία κατάλληλη χρήση στους σταύλους γκαράζ και ίδια.


Η επισκευή πρέπει να πραγματοποιηθεί από τον κατασκευαστή ή τους καταρτισμένους ηλεκτρολόγους.


Σιγουρευτείτε ότι η τοπικές τάση και η συχνότητά σας πρέπει να είναι κατάλληλες για τη μηχανή. Εξασφαλίστε σύνδεση επιχωμάτωσης για να αποτρέψετε τη ζημία ή τον κίνδυνο. Υψηλή τάση! Μακρυά από τα παιδιά!


Ο δολοφόνος εντόμων πρόκειται να κρατηθεί από την προσιτότητα των παιδιών


Κρατήστε ένα μέτρο μακριά από τη συσκευή όταν χρήση η συσκευή.


Το βούλωμα είναι ως αποσπασθείσα απελευθέρωση

 

Επανακαταλογηστέο φως Zapper ζωύφιου μηχανών κουνουπιών των οδηγήσεων υψηλής δύναμης 0

Στοιχεία επικοινωνίας
ADDIE

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617688938796

WhatsApp : +8613928836321